sunnuntai 11. syyskuuta 2011

It's all about the vintage DT-hakemus.

Haluan ehdottomasti koettaa onneani :) Kotimaiseen It's all about the Vintage haasteblogiin siis haetaan dt-jäseniä, teemanahan on vintage romantiikka. Tässä siis hakemukseni.

I most definetely want to apply to be a member of the design team of a finnish, It's all about the Vintage challenge blog. Theme for the dt-applications is vintage romance. This is my application.

Oheen piti lisätä pieni teksti itsestään askartelijana, joten hoidetaanpa se ensin pois alta:
Olen askarrellut oikeastaan koko ikäni, korttejakin väkertänyt enemmän ja vähemmän. Maaliskuusta 2011 saakka olen kuitenkin harrastanut kortteilua enemmän tosissaan. Askartelumateriaalien määrä tuntuu sen kuin kasvavan innostuksen myötä. Vintage-tyyli on lähellä sydäntäni, ehkäpä olen syntynyt väärällä vuosisadalla ;)

I've been crafting my whole life really, even cards more or less. But since March 2011, cardmaking has become a real passion for me, consuming a huge amount of my time. Vintage-style is really close to my heart, maybe I was born on the wrong century;)


Tähän korttiin on käytetty Marianne Designin pitsejä ja kuvaa. Taustalla on Tiimarin käsintehtyä paperia ja DCWV:n Mariposa paperikosta palanen kaunista paperia, jonka tosin suurelta osin peittää apteekin sideharso. Kirsikankukat ja ruusut ovat Purppurataivaasta, nuput Taitopuoti Paperinauhasta ja heteet Tiimarista. Lisukkeena Wacon Pearlmakeria.

Vintage picture and laces are from Marianne Design. Papers are handmade and DCWV's Mariposa. Flowers are from Finnish craft shops. Finishing touches are made with Waco's Pearlmaker.



Tämän kortin sinisen sävyt eivät ehkä ole niin yleisiä vintagessa. Hopeiset kirjaimet ja perhoset ovat Tiimarista. Kukat Purppurataivaasta, postimerkit ovat Marianne Designin arkista, pitsit myös Mariannea. Pariskunta on Taitopuoti Paperinauhasta. Apteekin sideharsoa, DCWV:n paperia.

Blue is not so common colour in vintage cards. Stamps and laces are from Marianne Design, other stuff from Finnish craft shops.



Tähän korttiin onkin kasattu kaikenlaista. Pitsi on kirpputorilöytö, toinen nauha Papermanian. Morsiuspari sekä ruskea paperi tekstillä ovat Graphic45:sta, Orvokkileima on Inkadinkadon, teksti ja vaaleanpunainen paperi Tiimarista, kiiltokuva Suomalaisesta Kirjakaupasta ja kukat Paperellasta.Kiekura on stanssattu Cricutilla.

Lace I've found from a local flea market, the ribbon is from Papermania. The wedding couple and brown paper with text is from Graphic45. Pansy stamp is from Inkadinkado and swirl is cut on Cricut machine.

4 kommenttia:

  1. Vautsi vau mikä kokoelma upeita kortteja!

    Onnea DT-hakuun!!

    VastaaPoista
  2. Loistavaa sinä olet ainakin laittanut hakemukseen reilusti ja loistavia kortteja :) Lämmin kiitos hakemuksesta ja ilmoitamme sinulle heti kun olemme tehneet päätöksen.

    VastaaPoista
  3. Voi kiitoksia, tulee tosi hyvä mieli teidän kehuista:)

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtavia kortteja!! Onnea DT-hakuun myös minunkin puolestani!!

    VastaaPoista