torstai 11. elokuuta 2011

The Grand Opening!

Ensimmäinen päivitys. Tarkoituksena siis aloittaa jonkinlainen korttiblogi. Muutakin askartelua saattaa olla luvassa.

First update ever. This is going to be mainly a cardblog but other crafting may also be expected.


Ensimmäinen kortti on tällainen vahvasti vintage-henkinen. Kaikki kortissa käyttämäni materiaalit ovat Paperellasta, paitsi tuo valkoinen käsintehty paperi on Tiimarista hankkimani. Rakastan tuota sudenkorento-leimasinta, jonka valmistajaa en tähän hätään muista.

First card is vintage themed. All material is from Paperella except white handmade paper is from Tiimari. I love that dragonfly stamp, can't recall the company though.


Tässä kortissa olen innostunut perhosista. Ruskea iso perhonen on aikoinaan SHT-tukusta hankkimani, olen vain napannut siitä rautalangan pois ja kiinnittänyt useammalla 3D-tyynyllä. Timantit ovat Tiimarista kuten myös leimasimet, joilla olen "onnea"tekstin leimannut, kultaiset reunukset Sinellistä ja perhospaperi on DCWV:n Mariposa paperikosta. Kukat ovat peräisin sieltä täältä.

I'm inspired by butterflies on this card. Big brown butterly is held on place by 3D stickers, "onnea"text is stamped. The lovely butterfly paper is from DCWV's Mariposa paper stack.



Lopuksi mennään orvokkiteemalla. Pohjalla on Docraftsin Victoria & Albert Hanoverian paperikosta tuollaista kukallista paperia, tykkään muuten suuresti tuosta paperikosta, se sopii hienosti vintagekortteihin ja on tekstuuriltaan mieleistäni. Orvokkileima on muistaakseni Sinellistä ostamani Inkadinkadon(?) puukantainen, orvokki on keväällä kuivaamistani varastoista. Perhoset olen leikannut Fiskarsin kuvioleikkurilla, käsitellyt Glossy Accentilla ja vtimanteilla. Onnea-teksti on Tiimarin puupohjaisella leimasimella raapaistu. Pitsinauha on mummoni varastoista aikoinaan löytämääni muovista hyllynreunapitsiä, tässä olen leikannut sen puoliksi.

The last card is inspired by Pansies. I've used Docraft's V&A Hanoverian paperstack, which is one of my favourite because it's nice for vintage cards and has a lovely texture. I'm not sure about the stamp but I reckon it's by Inkadinkado. The blue pansy is from my stash. Butterflies I've made with Fiskars' punch with a little bit of Glossy Accents and rhine stones. The lace is actually plastic, from my late Garndmother's cupboards, I've cut it in half.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti